Acasa

Beneficiar și Partener

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ

Beneficiar

  •     Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt este infiintata prin Legea 145/09.07.1998 si functioneaza de la 01.01.1999 ca unitate cu personalitate juridica in subordinea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
  •     A.J.O.F.M. Neamt organizeaza, coordoneaza si realizeaza la nivel judetean activitatea de ocupare a fortei de munca, de formare profesionala si de protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca. Elaboreaza studii si analize in domeniul ocuparii si formarii profesionale, face propuneri de imbunatatire a legislatiei din domeniu si actioneaza pentru sprijinirea mobilitatii fortei de munca si flexibilitatii functionale a pietei muncii.

Pluri Consulting Grup, Piatra Neamț

Partener

  •    proiect POSDRU – 2009 – dezvoltarea resurselor umane din Regiunea Nord – Est prin formare profesională continuă – întărirea profesionalismului şi calificării personalului pentru a furniza la rândul său experienţe de învăţare şi să reprezinte modele de bună practică;
  •    proiect POSDRU – 2010 – 2012 – formare profesională, consiliere şi orientare profesională, medierea muncii, consilierea ntreprenorială.