Model Scrisoare de Intenţie

Nume, Prenume
Localitatea
Telefon:
E-mail:

Stimate Domnule/Doamnă,

In urma anuntului facut de catre compania dumneavoastra in publicatia (pe site-ul)………………… din data de …………………. m-am hotarat sa va supun atentiei dumneavoastra descrierea studiilor pe care le-am urmat, precum si activitatea mea profesionala considerand o oportunitate deosebita de a ma alatura echipei dumneavoastra.
Am absolvit ………………………………………………………(de ex: Facultatea de Adminstrație și Afaceri, Universitatea din București) și consider că în anii de studenție am acumulat multe cunoștințe în ……………………( de ex: drept, economie, management, marketing și finanțe). Aștept cu nerăbdare să pun în practică aceste cunoștințe, combinate cu abilități utile domeniului și, implicit, jobului oferit de Dumneavoastră.
Va asigur ca sunt o persoana motivata, hotarata, dornica de a reusi. Sunt,de asemenea, o persoana entuziasta, dinamica, intr-o continua fundamentare a cunostintelor dobandite .
Dacă veți considera că motivația și experiența mea sunt oportune pentru obținerea unui post în cadrul companiei, sunt disponibil în orice moment pentru a fi contactat în vederea discutării detaliilor unei posibile colaborări.

Vă mulțumesc,

Data :

Cu deosebită  stimă,

                                                                                                                           Semnatura