Model Scrisoare de Intenţie

 

Pavelescu Maria

București, Str. Plevnei, Nr.1

Tel: 0722 256987

E-mail: pavelescumaria@yahoo.com

 

În atenția Departamentului Resurse Umane

Stimată Doamnă,

 

Am aflat cu interes prin intermediul ziarului „Flacara” că sunteţi în căutarea unui manager resurse umane. Permiteţi-mi să îmi ofer serviciile pentru acest post.

Interesul meu pentru postul de manager resurse umane în cadrul companiei dumneavoastră are o dublă susţinere. Mă refer la reputaţia companiei dumneavoastră recunoscută pentru sistemul eficient în domeniul auditului pe care îl propune pe piaţa de muncă dar şi la pregătirea şi experienţa acumulată de mine până în prezent.

Din ianuarie 2000 ocup poziţia de manager resurse umane în cadrul Hotelului Palas. Faptul că activitatea mea include responsabilităţile specifice postului scos la concurs de compania dumneavoastră (activitatea de selecţie şi recrutare de personal, consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţiei, implementarea de strategii pentru motivarea angajaţilor, organizarea de programe de trening pentru angajaţi, stabilirea unui sistem de apreciere a performanţelor, medierea conflictelor ş.a.) ca şi abilităţile excelente de comunicare şi organizare-dezvoltare în cadrul companiei în cadrul căreia activez, mă determină să cred că aş putea răspunde cu succes solicitărilor postului oferit de compania S.C. Marriot SA.

Detalii referitoare la pregătirea, experienţa şi aptitudinile mele sunt cuprinse în CV-ul anexat prezentei scrisori.

Sper ca informaţiile oferite să corespundă exigenţelor dumneavoastră şi să constituie o bază de discuţie în eventualitatea în care voi fi selectată pentru interviu.

Exprimându-mi optimismul în ceea ce priveşte posibilitatea unei viitoare colaborări, vă mulţumesc anticipat pentru atenţia pe care o veţi arăta candidaturii mele.

Cu respect,

            Pavelescu Maria